dinsdag, oktober 03, 2006

De tweede dag in Tokyo

De tweede dag in tokyo hadden we met Kenta (een japanse vriend van Man Yee) afgesproken in Shinjuku. Hij zou ons meenemen naar een paar leuke plaatsjes. Devolgende dingen hebben we die dag gedaan:

  • Op het het 45e verdiep van een en op het 53e verdiep van een andere wolkenkrabber van een uitzicht over Shinjuku genoten. Snel dat de liften daar gingen trouwens, je was zo op het 53e verdiep.
  • Een beetje (veel) rondgewandeld doorheen de stad
  • Op een rustig plekje (met veel vogels) iets gedronken en gebabbeld.
  • In een game-center en paar spellekes gespeeld, oa. een waarbij ge met twee stokken een ritme op een trom moet kloppen (ben de naam van het spel vergeten, maar twas zeer leuk.
  • Tussen de vele winkels gewandeld, die met veel neonreclame verlicht waren en bevolkt waren met verkopers die op straat de hele tijd de koopjes aan het roepen waren.
  • In een restaurant wat Japans eten gegeten (zie Man Yee's blog voor meer details over wat voor eten) en wat gedronken. We hebben er Japans bier geproefd, een coctail, en ook nihonshu (japanse sake). Kenta was enorm verbaasd over hoe goed wij tegen de alcohol leken te kunnen en ook dat we vonden dat de nihonshu nog meeviel qua sterkte. Het was warme nihonshu en deze rook heel goed en smaakte zeer lekker.
  • Karaoke gezongen.

3 opmerkingen:

Dieter zei

helaba, kzie dat je je amuseert ginder in het leuke Japan. Hopelijk vallen de lessen ook goed mee hé.

Veel plezier nog ginder.
( Ik ga nog wat mijn hoofd breken over mijn onderwerp voor de bachelorpaper)

Hilde zei

Hey Kevin!

Dat ding met die trom heb ik hier in Osaka ook al eens gedaan. Geen idee hoe het heet, maar het is alleszins wel een heel plezant spelleke! Geniet er nog van daar!

Bada zei

Keihard, de titel van Man Yee hare laatste blog: Tokyo FUUUUUU :-D
Hard Gay all around the world ! ^_^ enjoy your stay nog maar wa :)

Greetz,
Bada