zondag, december 24, 2006

Shoppen en samen eten

Shoppen
Op kerstavond is er een kerstfeest met een hoop van de in Japan zijnde belgen. Iedereen moet voor een persoon een cadeau kopen. Op 22 december ben ik dit gaan doen.

Na't school zou ik gaan shoppen voor een kerstcadeau. Toen ik dit tegen Jang zei de dag ervoor wou hij meegaan. We zijn dus met z'n tweeen gaan winkelen. Wat fietsen, shoppen, babbelen over vanalles en nog wa, kvond't wel leuk :-)


Samen eten
Ook die dag ervoor was er afgesproken om met z'n drieën (jang, manyee en ik) savonds samen te eten. Hier was al langer sprake van en was nu uiteindelijk geregeld geworden.

We zijn eerst samen gaan winkelen voor het eten. Eerst was er gezegd om spagetti klaar te maken. Maar toen we in de winkel pizza's zagen liggen, zijn we hiervoor gegaan. Deze moesten gewoon in de micro gestoken worden en ware dus makkelijker dan spagetti :-) Als dessert is het ijs geworden. We hebben een doos met 20 ijslollie-achtige dingen gekocht.

Het opeten ervan ging door in Jang's kamer. Een gezellige kamer heeft hij. Tijdens't eten van de pizza's hebben we tv gekeken, er was een muziekprogramma op, en gepraat over dinge die ons daarbij tebinne schoten. Na de pizza, die goe meeviel, was er de ijs, die ruim veel bleek te zijn :-p

Het was een heel gezellig samen eten, en gaan we zeker nog eens doen.

Foto's:


Geen opmerkingen: